Rabo ClubSupport

Datum: 30-08-2023

Jaarlijks vindt de Rabo ClubSupport plaats. Deze actie biedt ons de mogelijkheid om financiële steun te ontvangen, waarmee wij onze activiteiten en doelen kunnen realiseren.
Muziekvereniging OBK, bestaande uit het harmonieorkest, de slagwerkgroep en het opleidingsorkest & jeugdslagwerkgroep Funtastic, is trots dat wij een belangrijke rol spelen in het behouden van de muzikale traditie in onze gemeenschap. We treden regelmatig op tijdens lokale evenementen en concerten, waarmee wij de muziek levend houden en mensen in onze omgeving laten genieten van live muziek. 
U kunt ons steunen, door in de periode van 4 tot en met 26 september uw stem uit te brengen op onze vereniging. En dat is belangrijk want hoe meer stemmen, des te meer geld wij kunnen ontvangen voor ons doel.

Ons doel
Muziekvereniging OBK is altijd op zoek naar gepassioneerde muzikanten, jong en oud, die hun talenten willen delen. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om muziek te maken en zichzelf te ontwikkelen.
Het doel van OBK dit jaar is dan ook het waarborgen van continuïteit, waarbij het werven van nieuwe aanwas essentieel is. Daarom zal de opbrengst gebruikt worden voor het werven van nieuwe muzikanten en het onderhouden van hun instrumenten. 
Elke stem is geld waard. 
Deel het dus met iedereen die muziekvereniging OBK een warm hart toedraagt.

Foto's: Frank Verbruggen.
blauwe-uur-met-obk-logo.jpg
funtasticblazers-in-cirkel-met-obk-logo.jpg
jeugdslagwerk-van-onder-met-obk-logo.jpg
klarinet-met-obk-logo.jpg
leonne-met-obk-logo.jpg
tuba-met-obklogo.jpg