Project laatbloeiers: beter laat dan nooit!

Datum: 29-06-2023

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Maar wil je niet meteen vastzitten aan een duur lesjaar? Of heb je in het verleden muziekles gehad en ben je bang dat je het niet meer kunt? Grijp dan nu je kans: in oktober start Muziekvereniging OBK het project Laatbloeiers, een ideaal muzikaal opstapje voor volwassenen.

Tijdens tweewekelijkse repetities leer je samen met andere 'Laatbloeiers' een instrument bespelen. De repetities worden gegeven door dirigent Peter Spierings en zullen plaatsvinden op maandagavond van 20.00-21.30 uur in Ter Aa in Erp. De kosten bedragen €15,- per les. Het lesboek kost eenmalig €20,-. 

Maandag 11 september organiseren we eerst een instrumentenmarkt, waar je de kans krijgt om verschillende instrumenten uit te proberen. Hierna kies je in overleg een instrument dat OBK in bruikleen beschikbaar zal stellen.

Het project duurt een jaar. Na dat jaar bekijk je samen met de dirigent hoe je verder wilt gaan.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar secretaris@harmonieobk.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht. En houd natuurlijk onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuws over dit project!


adobestock_182292755.jpeg