Donateursactie 2021 NIEUWE STIJL!

Datum: 28-10-2021

Muziekvereniging OBK is gedurende het hele verenigingsjaar actief om voldoende financiële middelen bijeen te brengen teneinde de vereniging draaiende te houden.

Ieder jaar vraagt Muziekvereniging OBK de Erpse, Keldonkse en Boerdonkse gemeenschap om haar financieel te steunen in haar activiteiten, die van belang zijn voor de vereniging zelf, maar ook van grote betekenis voor de gehele gemeenschap. Tot voor kort kwamen de leden van OBK bij u aan de deur, maar dat is dit jaar voor het laatst omdat OBK overgaat op een vorm van automatisch donateurschap. Zij laten bijgaande formulier bij u achter dat u hier kunt downloaden en na invullen per mail verzenden.
De kaart die zij bij u achterlaten, komen zij daarna echter zelf ophalen!


Muziekvereniging OBK is graag aanwezig bij activiteiten als Eerste Communie, Koninklijke Onderscheidingen, Antoniusprocessie en andere speciale gelegenheden als kampioenschappen en jubilea.
Regelmatig geeft Muziekvereniging OBK concerten waar muziekliefhebbers van kunnen genieten. Tevens organiseert zij samen met Stichting Harmonieus verschillende projecten. Lost in Music, NOIZZ, Het Blauwe Uur en het Klank- en Lichtspel zijn hiervan het meest bekend.
Muziekvereniging OBK kent een bloeiende opleiding met veel leerlingen die muziek maken in het harmonieorkest of de slagwerkgroep.
Naast het muziek maken zijn de leden ook op andere manieren actief binnen de Erpse gemeenschap. Zo wordt het oud papier maandelijks bij u opgehaald.
Kortom, een vereniging waar muziek, pit en toekomst in zit.
Een vereniging die voor Erp, Boerdonk en Keldonk onmisbaar is!

 
donaterursactieobk.jpg