Blauwe Uur opnieuw uitgesteld...

Datum: 30-12-2020

Het Blauwe Uur dat in juni 2020 zou plaatsvinden naar aanleiding van het eeuwfeest van Muziekvereniging OBK, is in verband met de coronacrisis helaas twee maal afgeblazen.
Het evenement is uiteindelijk verschoven naar 2022, naar het derde juliweekend...

De repetities van alle meewerkende groepen liggen stil vanwege de maatregelen en het is onzeker wanneer er weer gerepeteerd mag worden. Dat betekent dat er te weinig tijd is om er een kwalitatief goede voorstelling van te maken. De beslissing om de productie af te blazen was heftig, maar geeft rust en duidelijkheid. We weten nu waar we aan toe zijn en we concentreren ons op wat belangrijk is: onze gezondheid en die van de mensen om ons heen.
Het vele werk dat al verzet is door het organisatieteam is gelukkig niet voor niets. Voorlopig schuiven we Het Blauwe Uur nog even door. De mappen staan in de kast en we halen ze er straks weer uit. Om er dan een fantastische muziekproductie van te maken met alle medewerkenden: muzikanten, dansers, zangers, ruiters, brandweer, sponsoren, medewerkers achter de schermen en vele anderen.


Via deze website, de weekbladen en de social media houden we je op de hoogt! Blijf ons volgen!

blauweuur_1.jpg