Supermarkt Jan Linders steunt 100 jaar OBK

Datum: 28-01-2020

Afgelopen jaar heeft muziekvereniging OBK een aantal acties mogen houden in de supermarkt van Jan Linders. Zo werd tijdens de carnavalsoptocht soep en broodjes knakworst verkocht, stond in de winkel een OBK promotiehoekje waar diverse artikelen verkocht werden en is er een rad van fortuin geweest. Bij deze laatste actie speelde opleidingsorkest Funtastic een grote rol door die zaterdagochtend muziek te maken in de winkel. Deze diverse activiteiten hebben er voor gezorgd dat muziekvereniging OBK op vrijdag 24 januari een prachtige cheque kreeg uitgereikt van de supermarkt. Er mocht maar liefst € 1697,-- bijgeschreven worden op de rekening van de muziekvereniging.

Dit bedrag kan dit jaar zeer goed gebruikt worden bij de diverse activiteiten die in het kader van 100 jaar muziekvereniging OBK gehouden gaan worden. Zo zal in juni zal het eenmalige evenement “Het Blauwe Uur” gehouden worden en in het najaar het jeugdmuziekevenement “NOIZZ”. Graag wil muziekvereniging OBK supermarkt Jan Linders dan ook hartelijk bedanken voor deze heel fraaie sponsoring.