Donateursactie

Muziekvereniging OBK is gedurende het hele verenigingsjaar actief om voldoende financiële middelen bijeen te brengen teneinde de vereniging draaiende te houden.
Naast het muziek maken zijn de leden daarvoor ook op andere manieren actief. Zo wordt het oud papier maandelijks in Erp opgehaald.

Ieder jaar vraagt Muziekvereniging OBK de Erpse, Keldonkse en Boerdonkse gemeenschap om haar financieel te steunen in haar activiteiten, die van belang zijn voor de vereniging zelf, maar ook van grote betekenis voor de gehele gemeenschap.

Muziekvereniging OBK is graag aanwezig bij feestelijke activiteiten en andere speciale gelegenheden, zoals kampioenschappen en jubilea.
Regelmatig geeft Muziekvereniging OBK concerten waar muziekliefhebbers van kunnen genieten. Tevens organiseert zij samen met Stichting Harmonieus verschillende projecten. Lost in Music, NOIZZ, Het Blauwe Uur en het Klank- en Lichtspel zijn hiervan het meest bekend.
Muziekvereniging OBK kent een bloeiende opleiding met veel leerlingen die muziek maken in het harmonieorkest of de slagwerkgroep.

Kortom, een vereniging waar muziek, pit en toekomst in zit.
Een vereniging die voor Erp, Boerdonk en Keldonk onmisbaar is!
De donateursactie vindt jaarlijks plaats in Erp, Keldonk en Boerdonk en de bijbehorende buitengebieden: download bijgaande kaart en mail hem na invullen naar de penningmeester.