Vrienden van OBK

Een beste vriend is iemand die je kan vertrouwen,
Iemand waar je op kan bouwen

Een beste vriend luistert naar je verhalen
Hij verstaat je in alle talen

Een beste vriend is niet voor even
Een beste vriend is voor het leven!

Iedereen heeft vrienden nodig. Zo ook Harmonie OBK.

Gelukkig beseffen velen van u dat een muziekvereniging als Harmonie OBK onmogelijk kan bestaan zonder financiële steun van buitenaf. Alleen al vanwege de hoge kosten die het onderhoud en vernieuwing van instrumenten en uniformen, alsmede de opleiding van onze jeugdleden met zich mee brengt.

Naast onze donateurs, waar velen van u deel van uitmaken, wil Harmonie OBK graag mensen of bedrijven verwelkomen die onze vereniging een warm hart toedragen. U kunt Harmonie OBK financieel steunen door Vriend van OBK te worden voor een bijdrage vanaf € 50,00 per jaar.
Omdat een vriendschap altijd van twee kanten komt doen wij graag het een en ander terug voor onze vrienden.

U mag van ons verwachten dat wij u als waardevolle vriend zullen behandelen door:

• naamsvermelding op de webpagina van Harmonie OBK
• het digitaal toesturen van de OBKrant (
verenigingsblad)
• vermelding tijdens concerten in de presentatie
• uitnodiging voor concerten en optredens
de mogelijkheid om 2 kaarten voor Lost in Music in de voorverkoop te kopen

Altijd al iets in het bijzonder willen doen voor Harmonie OBK, zonder gebonden te zijn aan verplichtingen, dan is dit uw kans.
Denk niet te lang na, word Vriend van OBK !

Voor meer informatie betreffende
Vrienden van OBK kunt u contact opnemen met: Henk Loeffen henkloeffen@gmail.com
of Arno Manders
arno.manders@hetnet.nl

Wilt u Vriend van OBK worden dan kunt u een HIER een formulier (pdf-bestand) downloaden, invullen en ondertekenen.
Graag retourneren naar: Harmonie OBK, Julianasingel 39, 5469 AH Erp.