Actueel & Nieuws OBK Erp    Funtastic Jeugdorkesten
Laatst .

Funtastic speelde tijdens de Jeugdprinsenreceptie!
Op zaterdag 20 januari presenteerden De Uilen van Empeldonk jeugdprins Mels, jeugdprinses Luna, adjudant Job en hun raad van 11 tijdens de Jeugdprinsenreceptie in het JCC te Erp. OBKs opleidingsorkest Funtastic speelde de hele middag onder leiding van Remco Spierings.

Klik op de foto voor een korte impressie!
Foto's ontleend aan Facebookpagina Funtastic

Hoornsectie bij Erp Ontmoet
Op donderdag 11 januari gaf de hoornsectie tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst OBK's visitekaartje af. Met goedklinkende intermezzi.
Tijdens de informeel bedoelde bijeenkomst in Ter Aa blikte de Dorpsraad een jaartje terug.
Inwoners, verenigingen en instellingen werden welkom geheten om het nieuwe jaar in te luiden.
Tijdens het kiezen van de nieuwsitems van de Erpse Krant kwam onder meer het muziekspektakel NOIZZ nog eens in de spotlights. Het werd hét Nieuwsmoment van 2017.

Onze jongste muzikanten aan zet!
Op woensdagochtend 3 januari 2018 was het een gezellige en drukke boel in Ter Aa. Omnipark de Brug organiseerde er namelijk een activiteitendag. Zo’n 50 kinderen namen op verschillende locaties binnen Ter Aa deel aan velerlei spellen en workshops. Op deze manier werd ieder kind uitgedaagd om zijn of haar stempelkaart helemaal vol te krijgen.
‘Muziekspel’ was één van de activiteiten waarvoor kinderen een stempel konden verdienen. En wie kunnen er nu beter muziek promoten dan onze eigen jeugdige muzikanten?!
Julius, Koen, Rob, Evan en Gijs leverden een enthousiaste bijdrage door hun muziekinstrumenten op interactieve wijze te promoten aan alle voorbijgaande kinderen. Zij deden dit met veel plezier én geduld. Zelfs de áller kleinsten wisten zij op een mooie manier te motiveren om enkele muziekinstrumenten uit te proberen. Erg leuk om te zien dat in de loop van de ochtend veel kinderen steeds weer terug kwamen om tóch weer een ander instrument uit te proberen.
Harry van Brussel en Manon van Brussel waren als volwassen begeleiders aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Foto's Manon van Brussel

NIEUWSARCHIEF