Actueel & Nieuws OBK Erp    Funtastic Jeugdorkesten
Laatst .

Jan Linders steunt OBK
In de Erpse Jan Linders supermarkt springen een aantal speciale aanbiedingen in het oog! Onze muziekvereniging is haar goede doel van dit jaar. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende acties te vinden in de winkel, waarvan een deel van de opbrengst naar OBK zal gaan.
Nu worden er zakjes met ambachtelijk gebakken koekjes voor 1 euro en zakjes met snoep voor 2 euro verkocht.
Hierbij maakt de klant ook nog kans op mooie prijzen. Wat te denken van 10 euro shoptegoed bij Jan Linders of het tweede kaartje voor Noizz gratis!
Dus koop en steun daarmee OBK.

Pastoor Rombauts 40 jaar in Erp
Op zondag 27 januari vierde Pastoor Cees Rombauts het feit dat hij maar liefst 40 jaar pastoor van Erp was. In die 40 jaar zijn er nog wel enkele parochies bijgekomen...
Na een plechtige mis in de St. Servatiuskerk was er in Partycentrum Van Haandel een bijeenkomst om hem te feliciteren.
Harmonie OBK wachtte hem daar op om hem muzikaal te fêteren.

Foto's José van de Wijdeven, Arno Manders

Funtastic tijdens de Nacht van de Noordkade
Samen met het opleidingsorkest van fanfare St Cecilia uit Zijtaart, onder leiding van Remco Spierings: "een mooi orkest zo!"

Foto's Tijn van Brussel, Judith van den Acker

Funtastic speelde tijdens receptie prins Lars en prinses Vera
Op zaterdag 19 januari verzorgde Funtastic onder leiding van Remco Spierings de muzikale begeleiding van jeugdprins Lars en jeugdprinses Vera van De Uilen van Empeldonk in het JJC-gebouw aan de Ottenstraat.

Foto's Remco Spierings

Prins Bas I
Op zaterdag 5 januari onthulde carnavalsvereniging De Uilen van Empeldonk in Partycentrum Van Haandel haar prins 2019.
Tot ieders verrassing ontpopte Bas van Haandel zich als de nieuwe dorstlustige heerser van Empeldonk. Dat leidde op 6 januari tot een druk bezochte receptie.

De familie Van Haandel is al een aantal decennia OBK's gastheer/vrouw.
Anne en Bas: proficiat en geniet van de komende carnavalstijd!

Foto Erna Verhoeven

Nieuwjaarstreffen
Thijs van Stiphout ontving tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Ter Aa - op donderdag 3 januari - alsnog de prijs voor het beste nieuwsitem in 2017.
De organisatie was in handen van de Erpse Dorpsraad, Erthepe en de Erpse Krant.

Foto's Annie Bernardus

NIEUWSARCHIEF 1920 - 2000 en 2001 - 2018